Wat een onvergetelijke belevenis was het Amsterdam Roots Festival 2023!

Adembenemende optredens vulden het podium en creëerden een sfeer die nog steeds nazindert. Met een overvloed aan talent op het podium, van artiesten zoals Bala Desejo, Native Moons, ADG7, Meral Polat Trio tot Yin Zero circus, was elke performance een onvergetelijk onderdeel van het festival.

 

Dit jaar hebben we aanzienlijke stappen gezet om de toegankelijkheid van het festival te verbeteren, in een voortdurende inspanning om het evenement zo inclusief mogelijk te maken. Onze kleurrijke en levendige bazaar was een smeltkroes van culturen, waar je kon genieten van heerlijk street food en een rijkdom aan non-food artikelen zoals handgemaakte potten, unieke poppen, muziek-cd's en traditionele kleding kon ontdekken. De inspirerende expo bij No Limit Arts Castle was een plek waar kunst tot leven kwam en nieuwe perspectieven bood.

Dit festival vierde creativiteit, verbinding en het delen van ervaringen. De afterparty, onder leiding van DJ Lucas Benjamin, was de kers op de taart. Zijn beats zorgden ervoor dat de avond naadloos werd afgesloten en de energie van het festival nog uren doorging. Aan alle aanwezigen die deze speciale dag met ons hebben gedeeld: bedankt! Jullie enthousiasme en betrokkenheid maakten dit festival tot een unieke ervaring.

Blijf ons volgen voor meer foto's en updates!

Foto's door Rashif Oehlers, Ilse Cardoen en Rien de Jager.