Bedrijven

Sponsoring door bedrijven

Amsterdam Roots Festival is een uniek evenement met een multidisciplinair en uitgebreid cultureel programma waarbij alle Amsterdammers gezamenlijk een festival beleven. Of het nu tijdens het feestelijke Roots Open Air in het Oosterpark is, een uitdagend publieksprogramma in Pakhuis de Zwijger of experimenteel concert in het Bimhuis: het festival biedt diepgang en kwalitatief hoogstaand programma, maar blijft tegelijkertijd altijd toegankelijk voor een breed en divers publiek.

Word sponsor

Amsterdam Roots staat voor verbinding, vernieuwing en verrijking. Als sponsor verbindt u zich aan het festival en ons publiek, maakt u het festivalprogramma mede mogelijk en draagt u bij aan de culturele diversiteit en levendigheid van de stad Amsterdam.

Pakket op maat

Amsterdam Roots biedt diverse mogelijkheden voor zakelijke sponsoren. Uw bedrijf en relaties krijgen de kans vernieuwende, innovatieve voorstellingen bij te wonen op tal van locaties in de stad Amsterdam, van het welbekende Bimhuis met nationale allure tot theaters die met hun wortels volledig in de wijk gevestigd zijn. Amsterdam Roots trekt publiek uit het hele land, maar heeft daarnaast een sterk en uniek netwerk in de buurt Amsterdampakket op maat-Oost. Naast kennismaking met het aanbod, de locaties en het publiek van Amsterdam Roots zelf, biedt het festival (in)formele netwerk mogelijkheden voor uw bedrijf en uw relaties.

Wilt u zich aan Amsterdam Roots en haar publiek verbinden en bijdragen aan het culturele aanbod in Amsterdam? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden voor sponsoring met ons te bespreken. De invulling hiervan pakken wij graag samen met u op voor een pakket op maat.

Neem voor meer informatie contact op met Saskia Groot, medewerker Sponsoring, via saskia@amsterdamroots.nl of telefonisch via 020 2149 652.