Becoming

zondag 23/06

Start: 18:30

BECOMING is een immersief theaterprogramma ontwikkeld door Loulou Sjerps, Alejandra Zabala, Rikkert van Huisstede en Rox Roxy Roxanna Verwey. Elke editie is uniek en geeft een ander queer perspectief op identiteit en seksualiteit. Publiek en artiesten dompelen zich gezamenlijk onder in intimiteit, feest, sensualiteit, dialoog, kunst en glitter! 

Bij BECOMING geldt: meer is beter, kwetsbaarheid is kracht, feest is diepgang én iedereen is welkom! 

Voor deze editie creëren we een omgeving die gericht is op erkenning en verankering. We zijn van mening dat queer migrantenlichamen belangrijke verhalen bevatten over verzet en dekolonisatie. Maar hoe kunnen we weer contact maken met onze lichamen en onze verhalen herwinnen uit ballingschap?

Becoming artiesten Naomie Pieters, Anllel Tanús en Alejandra Zabala nodigen je uit om via een ritueel met dans en theater respect te betuigen aan onze roots. Verwacht muziek, dans, voordrachten en een plek om verhalen te verzamelen over migratie, ontworteling en ontheemding.

BECOMING x ROOTS is een plek waar het lichaam veilig is, waar familiebanden gekozen worden, grenzen denkbeeldige lijnen zijn, vluchtelingen welkom zijn en queerness activisme is.

Waar?

Oosterpark