Becoming decolonized

zondag 25/06

zondag juni 25 2023 in Oosterpark, Amsterdam
Start: 16:00

BECOMING is een fluïde bubbel vol diepgang. Elke editie is uniek en geeft een ander queer perspectief op identiteit en seksualiteit. Publiek en artiesten dommelen zich gezamenlijk onder in intimiteit, feest, sensualiteit,  dialoog, kunst en glitter! Bij BECOMING geldt: meer is  beter, kwetsbaarheid is kracht, feest is diepgang én iedereen is queer! Op Amsterdam Roots presenteert Becoming in samenwerking met FiTe QluB en Analema het programma Decolonized. 

Decolonized
Tijdens deze editie van BECOMING werken we samen met ANALEMMA en verschillende BIPOC queer community leden om het proces van dekolonisatie te verkennen vanuit een intersectioneel perspectief. Dit programma daagt ons uit om na te denken over onze individuele en collectieve vrijheid en te onderzoeken waar onze eigen blinde vlekken zitten terwijl we dansen en ons verbinden met onze roots. 

Door middel van muziek, spoken word en collectieve dansrituelen willen we onszelf helen en de voorouders eren. Samen bouwen we aan een queer ruimte van intimiteit om onze verschillen te overbruggen.

Waar?

Oosterpark, Moon stage