Beste vrienden van Amsterdam Roots,

Al 42 jaar lang biedt Amsterdam Roots gratis toegankelijke culturele activiteiten aan voor een breed publiek. Samen met onze partners geven we ruimte aan bijzondere makers, kunststijlen en diverse meningen, die zowel uit traditie als vernieuwing voortkomen. Amsterdam Roots Festival weerspiegelt de unieke mix van culturen die Amsterdam kenmerkt, een plek waar iedereen zich vertegenwoordigd voelt en zichzelf kan zijn.

In een tijd waarin toegang tot kunst en cultuur steeds meer voorbehouden lijkt te worden aan commercieel interessante doelgroepen, blijft onze missie van gratis toegankelijkheid en inclusiviteit van onschatbare waarde. Jouw steun als donateur is essentieel om deze visie levend te houden.

Door Vriend van Roots te worden, draag je direct bij aan het voortbestaan van Amsterdam Roots. Jouw bijdrage helpt ons niet alleen om artiesten een podium te bieden en een diverse programmering mogelijk te maken, maar ook om een gemeenschappelijke ruimte te creëren waar verschillende gemeenschappen samenkomen en verbinding vinden.

Help ons om een blijvende impact te maken en te bouwen aan een stad waar kunst en cultuur voor iedereen toegankelijk is. Word nu vriend!