NO LIMITS ART CASTLE

zondag 25/06

zondag juni 25 2023 in Oosterpark, Amsterdam
Start: 14:00

Duik in de wondere wereld van MINA RWINA NO LIMITS ART CASTLE! Maak je klaar voor een buitengewone ervaring waarin kunst, muziek en onvervalst plezier samenkomen. Kom naar een betoverende tentoonstelling en interdisciplinair programma met ongelofelijke artiesten.

MINA RWINA NO LIMITS ART CASTLE! is een programma waarbij kunst alle beperkingen doorbreekt. Kunstenaars verleggen grenzen, buigen de werkelijkheid en nodigen je uit om je fantasie de vrije loop te laten. Deze uitbundige expositie en de vele optredens zullen je ademloos achterlaten.

Ontdek de verbijsterende creaties van visionaire kunstenaars als Jacquelien Gosschalk de Leeuw, Carmen Schabracq, Youssef Boucenna, Susan Kooi, Mette Sterre, Jonathan de Regt, Nina666, Martine Derks, Alex Naber, Chelseaboy en de enige echte Bruin Jackson.

Bruin Jackson betreedt het podium en mengt genres als een waanzinnige muzikale wetenschapper.
Jonathan de Regt neemt je met zijn betoverende drag performance mee naar een wereld van glitter en zelfexpressie.
Alessio Sutera knipt je haren en ontdekt de perfecte pony voor jou!

Maar wacht, er is meer! Laat RAQL je betoveren met hypnotiserende beats die je lichaam laten bewegen als nooit tevoren. En mis de sensationele CHEB RUNNER niet, die je meeneemt op een sonische joyride. En natuurlijk mogen we de raadselachtige Retro Cassetta niet vergeten, die je meeneemt op avontuur. Bereid je voor op een reis naar het gouden tijdperk van de cassettebandjes, waar nostalgie en moderne remixen elkaar ontmoeten in een wervelwind van sonisch genot.

Kom naar MINA RWINA NO LIMITS ART CASTLE voor een wonderlijke viering van kunst, beweging, muziek en pure, ongefilterde vreugde. Bereid je voor om je wildste verbeelding los te laten en te dansen alsof niemand kijkt. Het is tijd om je dromen in levendige kleuren te schilderen en jezelf te verliezen in een wereld waar plezier geen grenzen kent.

Waar?

Oosterpark, MINA RWINA NO LIMITS ART CASTLE!